torstai 2. toukokuuta 2013

Ensimmäinen yllätys

Vappu piti tämän äidin täpinöissään, koska en vappuaattona ehtinyt postiin hakemaan salaisen ystäväni lähettämää ensimmäistä pakettia. Niinpä pääsin avaamaan huhtikuun paketin vasta nyt toukokuun puolella, mutta sehän ei haittaa yhtään mitään. (Taisin itse olla yhtä hidas postittaja oman pakettini kanssa! ;D Tässä kuussa parempi yritys.)Olen siitä hassu, että haluan välillä pitkittää odotusta. Varsinkin lahjojen ja yllätysten suhteen venytän tilannetta, ja niin tein tämänkin paketin kohdalla. Noudin paketin jo aamupäivällä ja kihisin uteliaisuudesta, mutta maltoin mieleni. Halusin avata sen rauhassa, keskittyen, ajan kanssa. Nautiskellen. Luonnollisesti tuo termit ovat täysin tuntemattomia alle kaksivuotiaan kanssa, joten odotin siihen, kunnes Esikoinen kävi päiväunilleen. Ja kyllä odotus palkittiin, niin ihanan paketin sain!


Paketin teema on "kissanpäivät", ja kyllä näillä aineksilla äiti saakin todelliset kissanpäivät. Moneksi päivää! Kissakortti on hauska (saisikohan siitä pienen seinätaulun, hmm... vähintään jääkaapin oveen se pääsee!) ja sen teksti sydämellinen. Kirpparilta löytynyt Kaunis elämä -elokuva on itselleni entuudestaan tuntematon, mutta takakannen perusteella luvassa on naurua ja kyyneliä, suuria tunteita pienessä paketissa joko yksin tai miehen kanssa yhdessä nautittavaksi. Edellisestä leffaillasta miehen kanssa onkin k-a-u-a-n ! Lisäksi sain Piin elämä -pokkarin, ja tiedätkös rakas salainen ystävä, osuit valinnassasi tismalleen nappiin! Olen pohtinut sekä kirjan lukemista että elokuvan katsomista, mutta ensimmäinen ei ole onnistunut, kun kirja ei ole ollut saatavilla lähikirjastossamme juuri silloin, kun olen sitä etsinyt. Ja toinenkaan ei ole onnistunut, koska emme tosiaan miehen kanssa ole päässeet elokuviin aika päiviin. Olenkin juuri lukemassa viime hetkiä nyt työn alla olevassa hömppäromaanissa, joten pääsen piakkoin aloittamaan tämän kirjan.Eivätkä kissanpäivät olisi täydellisiä ilman makunautintoja. Inkiväärillä ja appelsiinilla maustettu tummasuklaa kuulostaa juurikin siltä: nautinnolliselta! Teetä odotan mielenkiinnolla. Tunnustan suoraan, että en ole suuri teenjuoja. Enkä juo ollenkaan kahviakaan. Tiedän - olen outo ja joidenkin mielestä hankala kestittäväkin! Monet teet kuitenkin tuoksuvat hyviltä, joten maistelen niitä silloin tällöin. Vielä ei ole löytynyt teetä, joka houkuttelisi ostamaan lisääkin, mutta ehkäpä tämä "rakkaustee" osuu kohdilleen. Ruusu, kamomilla ja laventeli kuulostavat ihanilta, ja pakkauksen lupaama sydäntä lämmittävä, rentouttava ja rauhoittava vaikutus on tismalleen, mitä tämän äidin mieli nyt kaipaa. (Mikä lie kevätkiristys asettunut hermojani rassaamaan tällä viikolla, pöh. Jospa tämä tee karkoittaa sen!)

Kiitos sinulle, salainen ystävä, ihanasta paketista! Sait minut tuntemaan oloni tärkeäksi - erityiseksi - ja tämä hymy säilyy varmasti huulillani koko loppupäivän!
PS. Salainen ystäväiseni, sinulle oli sattunut pieni kirjoitusvirhe katuosoitteessani. Eläinteema meni oikein, mutta ylimääräiset kirjaimet (S ja E) muuttivat nelijalkaisen kadunnimen pöriseväksi ötökäksi. Onneksi löysi silti perille ja lapsus on varsin koominen. :D


2 kommenttia:

  1. Moka on varmaan mun! Mulla nimittäin on omissa tiedoissani tuo pörriäinen kadunnimessä... Kääk, mikä moka, jospa ystäväsi tämän bongaisi ja napsaisi ylimääräiset kirjaimet seuraavasta paketista pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näitä sattuu. ;) Onneksi paikallinen Kusti löysi silti helposti perille!

      Poista