maanantai 11. helmikuuta 2013

Ei hätää

Aikaisemmin tuli jo kerrottua perheessämme tutuksi tulleesta "ei haittaa" -lausahduksesta. Toinen usein kuultu lohduttelu on "ei hätää". Eilen Esikoisella olikin väsymyksestä johtuen epätavallisen itkuinen päivä.

Ei 'ätää. Ei oo 'ätää, Esikoinen lohdutteli itsekin itseään kyynel silmäkulmassa. Taisi itsekin ymmärtää, että ei ole suurta hätää vaan muutoin vain vähän herkällä päällä. Voi meidän pientä isoa lasta.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Piditkö sä joskus hääblogia? En enää muista sen nimeä, eikä nopea googlettelu tuonut tulosta. Vietimme mieheni kanssa häitämme 2010 ja muistan, että sinun (jos se oli siis sinun) blogisi oli korvaamaton apua ja sain siitä paljon ideoita! Omat hiukseni olivat häiden aikaan kasvatusprosessista huolimatta lyhyet ja yhden päivän pelasti se, että tajusin blogiasi luettuasi, että voi ihan hyvillä mielen ostaa lisäkkeen :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Sama tyyppi taidan olla. Kirjoittelin silloin Vuodatuksen alla ja nimimerkillä Jana tai SaraJana. Hääblogi on nykyään aika tynkä kun Vuodatus kaatui viime kesänä ja liki kaikki kuvat hävisivät (kaikilta bloggaajilta). Nyt on uusi arki ja uudet kujeet, sekä tämä uusi blogikin vihdoin. :) Kiva että tunnistit ja löysit tänne!

    VastaaPoista