maanantai 3. kesäkuuta 2013

Taikapotta

Tämä on jälleen niitä vanhemmuuden ikuisuusaiheita, joita ei kehtaa laittaa feisbuukkiin, vaikka aihe on tapetila päivittäin. Puhun siis kakasta. Ja pissasta. Vasta äitiyden myötä todella ymmärsin jo lapsia saaneiden kavereiden varoitukset, että siitä aiheesta tullaan puhumaan vanhempien kesken kenties eniten lasten saamisen jälkeen. True dat.

Joten aloitan kyseisen aiheen täälläkin. Pohjustetaan vielä sillä, että Esikoinen oppi noin 9kk ikäisenä tekemään kakan pottaan - kunnes reilun vuoden ikäisenä teki totaalisen stopin. Nykyään hän kyllä istuu potalla, mutta ei tee sinne mitään ja saa kauheat itkuraivarit, jos pottaan meinaa edes vahingossa tulla jotain.

Nyt olemme nostaneet panoksia. Tai itse asiassa Tosikoinen on. Ostimme hänelle tänään oman potan. (Koska Esikoisella on jär-kyt-tä-vä minun, minun, MINUN -vaihe menossa.) Ja meidän pieni vauvamme (tasan viikkoa vajaa 8kk) pungersi heti pottaan kakan! Vappuhuiskia, fanfaareja, serpentiiniä!!

Jopa Esikoinen joutui toteamaan tuotoksen nähtyään (kyllä, tietenkin esittelin tuotoksen jokaiselle perheenjäsenelle), että reipas Totikoinen.

Tosikoinen 1 - Esikoinen 0

Jään innolla seuraamaan pottataiston lopputulosta.PS. Sain perjantaina salaisen ystäväni toisen paketin, mutta en ole ehtinyt kuvaamaan sitä, kun ei nuo pirulaiset rakkaat lapsukaiset ole nukkuneet kunnon päiväunia helteiden vuoksi. Ehkäpä huomenna??

2 kommenttia:

  1. Siis nyt vasta tajusin seurata sua tänne! Mutta täällä ollaan ja pysytään :)!Kiva, että olet alkanut päivitellä taas enempi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;) Heh, nyt taas on postaustahti vähän hiipunut, mutta ehkäpä se tästä taas paranee. Toivotaan!

      Poista