lauantai 4. tammikuuta 2014

Onko asiaa?

Loppuvuoden tohinoissa blogi joutui jäämään hieman taka-alalle, mutta uusi vuosi on tuonut tullessaan myös uudelleen heränneen kirjoitusinnon. Mutta minulla on ongelma: En tiedä mistä kirjoittaisin. Tämän vuoksi avasin jälleen kyselyn, mistä te haluaisitte lukea täällä?

Täyttäisinkö tyhjät sivut koomisilla lapsien lausahduksilla? Koko ajan enenevissä määrin niitä kuullaan jo kahdesta suusta, kun Tosikoisenkin sanavarasto laajenee.

Kaipaatko tänne lisää lasten kuulumisia? Niitä hassuimpia toilailuja, hermoja raastavimpia uhmailuja, vai ihan sitä arkista "tänään meillä meni näin" löpinää?

Haluatko lukea lisää syntyjä syviä, pitkiä pohdintoja? Varsinkin ainekirjoitushaaste on muistuttanut minulle, kuinka nautinkaan kirjoittamisesta ja kuinka terapeuttista on avata tuntojaan välillä enemmänkin.

Tarvitseeko blogini lisää komiikkaa vai kärjistystä? Vakavia aiheita vai ihanan kevyitä pikkupaloja? Avaa sanainen arkkusi kommenttiosiossa, ilahduta bloggaajaa ja voita itsellesi hyvä mieli! :)

Niin ja erityisesti ÄÄNESTÄ tammikuun loppuun mennessä, tuolla -------->


PS. Mitä olette mieltä, pitäisikö minun myös vihdoinkin saada aikaiseksi jokin vetävämpi banneri tai jopa koko ulkoasu?! :D

3 kommenttia:

 1. Minä Tykkään sellaisista blogeista, joiden tekstit syntyvät kirjoittajansa sanomisen halusta ja pakosta kertoa jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä vähän hankala nyt onkin, että minulla tuntuu, että olisi sanottavaa ja kirjoitettavaa, mutta en saa oikein mistään ajatuksesta kunnolla kiinni, enkä sen vuoksi saa oikein mitään "paperille".

   Poista
 2. Tässäpä tulee "hyödyllinen" kommentti: mä oon tykänny sun blogista just sellasena ko se on ollu. Aiheet on ollu sopivan monipuolisia ja tykkään sun tyylistä kirjottaa. Mun puolesta jatka samaan malliin!

  VastaaPoista